Twin-Heat

Print

 

Twin-HeatTwin Heat A/S

Al produktion af TwinHeat foregår i Danmark. Dermed er TwinHeat med til at tage aktiv del i at bibeholde den mangeårige opnåede brancheviden og udvikling i Danmark.

Alle TwinHeats anlæg er afprøvet og godkendt i henhold til DS/EN 303-5 på brændselstyperne træpiller, korn og flis som er CO2-neutrale.

TwinHeats produkter opfylder de nationale og internationale krav, der kræves på de respektive markeder. I forbindelse med dette investerer virksomheden løbende i afprøvninger på akkrediterede institutter (Teknologisk Institut).

TwinHeat beskæftiger nogen af branchens mest erfarne fagfolk. En del af disse medarbejdere har været med gennem mange år. Den store viden og erfaring medarbejderne har tilegnet sig, kommer kunderne til gode gennem rådgivning og sparring, samt den høje produktkvalitet som TwinHeat er garant for.

 

I TwinHeat er der sket en stor udvikling, der gør at TwinHeat i dag er førende indenfor udvikling og produktion af Biobrændselsanlæg til private og industri. Anlæggene spænder fra 10 - 250kW.

Som en del af udviklingen, kan TwinHeat nu tilbyde mobile kedelcentraler som kan tilkobles det eksisterende varmesystem. Det eneste der kræves er plads til den mobile enhed og silo samt opføring til vand- og el-tilslutning.

TwinHeat er i dag en mellemstor virksomhed der er i konstant udvikling og kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere med respekt for miljø, medarbejdere og produkter.

Thursday the 18th.